Heeft u nog vragen, bel ons!
030-2001031

fiets-inruilen

Uw fiets inruilen kan bij ons

Wilt u uw oude fiets inruilen voor een nieuwe? Kom dan langs bij Adelaar Fietsen in Utrecht. Wij hebben een groot aanbod aan tweedehands fietsen, die uw oude kunnen vervangen. Daarnaast heeft u altijd een maand garantie op uw gekochte fiets, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan en wij een tevreden klant hebben. Klantvriendelijkheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Fietsverkoop is mogelijk

De reparatie van een fiets kan oplopen tot tientallen euro’s . Bij ons hoeft u niet langer met een kapotte fiets te blijven zitten. Wij kunnen deze voor u overnemen als u een nieuwe fiets bij ons koopt. U krijgt dan korting op uw gekozen fiets. Een fiets van 100 euro kan u dan 80 euro kosten. De bruikbare onderdelen van de inkoop fiets gebruiken wij weer voor het opknappen van andere fietsen, waardoor u ook andere mensen helpt om aan een goede fiets te komen.

Uw fiets hoeft dus niet meer in prima staat te zijn om bij ons in te ruilen. Eigenlijk is elke fiets geschikt en voor ieder exemplaar wordt een passende prijs gezocht. Zo hebben wij weer onderdelen om te gebruiken voor een andere fiets en bent u een tevreden klant. Wilt u toch liever uw oude fiets repareren? Kijk dan op deze website onder het kopje fietsreparaties of kom langs in onze winkel en vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Kom langs voor meer informatie

Wilt u meer weten over uw fiets inruilen of gelijk een nieuwe fiets uitzoeken? Kom dan langs in onze winkel. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 030-2001031 of door het bovenstaande contactformulier in te vullen.