Heeft u nog vragen, bel ons!
030-2001031

fietsonderdelen

Haal je fietsonderdelen in onze winkel

Bij Adelaar Fietsen in Utrecht heeft u in een handomdraai alle fietsonderdelen voor uw fiets bij elkaar. In onze winkel staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren over de verschillende merken en maten, waardoor u goed voorbereid op weg kunt. Denk hierbij aan kettingslot, zadel of een fietsbel. En als u iets niet kunt vinden, kunnen wij er altijd nog aan komen..

Ga goed uitgerust op pad

Wilt u goed uitgerust op pad en zonder onverwachte problemen of een missende fiets zitten, haal dan uw kettingsloten bij ons in de winkel. Wij hebben verschilende soorten en maten, waardoor er voor iedere fiets een passend slot te verkrijgen is. Een fietsslot kopen doet u dus het voordeligst bij Adelaar Fietsen. Daarnaast kunt u ook uw billen een plezier doen met een nieuw zadel, die eveneens in onze winkelte verkrijgen is. Wilt u geen kapotte band onderweg? Zorg dan ook dat u langs ons rek met bandenplaksetjes gaat. Dan weet u zeker dat u niet met een lekke band langs de weg komt te staan. Kortom: alles wat nodig is om uw fiets goed uitgerust te hebben en de nodige voorzorgsmaatregelen zijn bij ons te verkrijgen.

Door weer en wind

Ook voor de mensen die door weer en wind fietsen met hun kind hebben wij de benodigdheden. Denk hierbij aan regenkleding, helmen, kinderzitjes en schermpjes voor kinderen. Zo kunt u ondanks een regenachtige dag toch een ritje maken. Hebben we iets niet? Laat het ons weten. Onze medewerkers kunnen u hiermee helpen.

Wilt u meer weten over onze fietsonderdelen of een kettingslot kopen? Kom dan langs in onze winkel. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 030-2001031 of door het bovenstaande contactformulier in te vullen.