Heeft u nog vragen, bel ons!
030-2001031

fietsreparatie

Voor uw fietsreparatie gaat u naar Adelaar Fietsen

Voor een goede fietsreparatie bent u bij Adelaar Fietsen in Utrecht aan het juiste adres. Er is niets wat onze vakkundige fietsenmakers niet kunnen. Daarnaast proberen wij altijd zo snel mogelijk iedereen weer op weg te helpen. Wij zorgen ervoor dat uw fiets snel en vakkundig gemaakt is en u weer met een gerust hart op pad kunt.

Geen onverwachte kosten

Zodra wij met uw fiets aan de slag gaan, proberen wij deze binnen een dag klaar te hebben. Kleine reparaties zijn vaak al binnen een uur klaar. Wij nemen contact met u op om uw fiets te komen halen, maar u kunt ook altijd in onze winkel blijven wachten. Voor stadsfietsen zijn alle onderdelen aanwezig, maar ook voor uw elektrische fiets of omafiets kunnen veel mankementen gelijk opgelost worden. Uw fiets laten maken gaat altijd in overleg. U vertelt ons wat er in uw ogen mankeert aan uw fiets en wij kijken hem verder na. Mocht er na de check blijken dat er meer aan de hand is, dan bellen wij u voordat wij ermee aan de slag gaan. Zo komt u achteraf niet met onverwachte kosten te zitten, maar weet u waar u aan toe bent. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht om uw band te laten plakken. Dit kost 7 euro. Een nieuwe binnenband is 13 euro. Nieuwe binnen- en buitenbanden controleren wij altijd voordat we deze op uw fiets monteren. Mochten beide banden aan vervanging toe zijn, dan vragen wij hier 25 euro voor.

Fietsservice op maat

Bij ons betaalt u nooit teveel voor uw onderdelen. Naast onze spotgoedkope binnen- en buitenbanden, verkopen wij ook alle andere onderdelen zo goedkoop mogelijk tijdens uw fiets onderhoudsbeurt. Zo blijft u plezier houden van uw fiets en kunnen wij terugkijken op een tevreden klant. Bij ons heeft u daarom ook altijd een maand garantie op alle vervangen onderdelen. Maar let op: op de banden zit geen garantie. Het kan namelijk zo zijn dat u gelijk bij het wegrijden weer door glas heen rijdt.

Wilt u meer informatie over uw fiets te laten maken in onze winkel of een afspraak maken? Kom dan langs in onze winkel. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 030-2001031 of door het bovenstaande contactformulier in te vullen.