Heeft u nog vragen, bel ons!
030-2001031

fietsverhuur

Met de fietsverhuur van Adelaar Fietsen kom je verder

Een dagje weg in Utrecht en omgeving gaat het beste op de fiets. Voor fietsverhuur ben je bij Adelaar Fietsen aan het juiste adres. Zo kunt u van uw dagje uit een sportieve dag maken met veel plezier en de mooiste bezienswaardigheden. Dus wacht niet te lang en huur een fiets bij Adelaar Fietsen.

Voordelige fietsverhuur in Utrecht

Een fiets huren kan al vanaf 7 euro per dag. Zo heeft u voordelig een vervoersmiddel om Utrecht en omstreken te ontdekken en in delen te komen waar u met de auto niet snel langs zult rijden. De borg is de prijs van de fiets die u uitkiest, maar het is ook gebruikelijk om uw ID of een sleutel achter te laten als borg. Zo weten wij zeker dat onze fiets weer bij ons terug komt en heeft u zelf ook houvast. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om de fiets meerdere dagen te huren. Er zit geen maximum aan het verhuur.

Voordeligste prijs voor uw fiets

Daarnaast kunt u, net als bij onze andere services, rekenen op de voordeligste prijs, de beste kwaliteit en de juiste hulp in geval van nood. Natuurlijk bent u zelf verantwoordelijk voor uw veiligheid, maar als er iets bij voorbaat mankeert aan de fiets, lossen wij dat gelijk voor u op. Mocht u voor langere tijd een fiets nodig hebben, kijk dan eens bij onze tweedehands fietsen. Hiermee bent u vaak voordeliger uit.

Schroom niet en kom langs

Wilt u meer informatie over een fiets huren in Utrecht? Kom dan langs in onze winkel. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 030-2001031. Ook is het mogelijk om het bovenstaande contactformulier in te vullen.