Heeft u nog vragen, bel ons!
030-2001031

tweedehands fietsen

Koop uw tweedehands fietsen bij ons

Op zoek naar een nieuwe fiets in Utrecht, maar wilt u hier niet te veel aan uitgeven? Dan bent u aan het juiste adres bij Adelaar Fietsen in Utrecht. Wij hebben voor ieder iets wils door ons ruime tweedehands aanbod aan merken en modellen. Niemand gaat bij ons met een ontevreden gevoel de deur uit. Daarnaast kunnen wij u verzekeren dat u nergens goedkoper uit bent dan in onze winkel.

Groot aanbod aan fietsen

Waarom een fiets bij ons kopen? Onze fietsen zijn voordelig. De gemiddelde fiets kost namelijk rond de 100 euro. Dit zijn stadsfietsen, geschikt voor zowel korte als lange afstanden. Naast de stadsfiets hebben wij ook 2de hands omafietsen. Deze kosten tussen de 110 en 130 euro. Zoals ook bij onze reparaties, heeft u op uw nieuwe fiets een maand garantie. Daarnaast worden de fietsen geleverd met verlichting. Sommigen hebben ook een slot erop zitten, maar dit is afhankelijk van de persoon die hem aan ons levert.

Wij bieden verschillende soorten merken. Zo hebben wij onder andere Gazelle, Batavus, Giant, Union en Ranger in onze winkel staan. Voor een compleet overzicht van ons aanbod, komt u langs in onze winkel. Hier staat altijd een medewerker voor u klaar om u de beste informatie te geven. U kunt dan ook gelijk kijken voor nieuwe accessoires voor uw fiets, zodat u goed voorbereid de weg op gaat. Denk hierbij aan kettingsloten, zadels en bellen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over tweedehands fietsen of wilt u er een voordelige fiets kopen? Kom dan langs in onze winkel. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 030-2001031 of het bovenstaande contactformulier in te vullen.