Heeft u nog vragen, bel ons!
030-2001031

Betaalmethodes

Wij accepteren de volgende betaalmethodes:
iDeal & Contant

Verzendkosten

Verzendkosten: In overleg
Provincie Utrecht gratis!

Voordelig

  Onze fietsen zijn voordelig.
Kom kijken en overtuig u zelf!

Adelaar Fietsen, alles voor uw fiets

Welkom bij Adelaar Fietsen, fietsenmaker in Utrecht. Wij helpen al 8 jaar klanten met allerlei problemen aan hun fiets. Met onze vakkundigheid en jarenlange ervaring weten we iedere fiets weer op te knappen en kunnen we u voorzien van de beste informatie over onderdelen. Onze kennis is van generatie op generatie doorgegeven, waardoor u er zeker van kunt zijn dat we over alle benodigde knowhow beschikken.

Snelle hulp bij problemen met uw fiets

U kunt bij onze fietsenwinkel in Utrecht terecht voor o.a. een tweedehands fiets of huurfiets; altijd prima kwaliteit en scherp geprijsd. Klantvriendelijkheid en uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel en we proberen u dan ook altijd zo snel mogelijk te helpen. In onze fietsenwinkel kunt u overigens naast een nieuwe fiets ook terecht voor fietsonderdelen, fietsreparaties en zelfs de verkoop van uw oude fiets. Naast fietsonderdelen bieden we ook accessoires, denk hierbij dan aan bandenplaksets, regenpakken of zadels. Kijk hiervoor op onze website onder de desbetreffende categorieën.

Tevreden naar huis

Mocht u langskomen in onze fietswinkel in Utrecht, dan kunnen wij u in principe direct van dienst zijn. Veel reparaties, zoals een lekke band, hebben we vaak binnen een uur gedaan, behalve als er iets tussen komt of er onverwachte reparaties moeten worden gedaan. Hierover wordt u dan natuurlijk wel vooraf geïnformeerd. We doen niets waar u niet achter staat.

Is er iets niet naar wens of hebben we iets over het hoofd gezien? Dan zoeken wij graag met u naar een oplossing. Mocht iets onze schuld zijn, dan vervangen wij dit vanzelfsprekend. Op lekke banden geven wij echter geen garantie.

Mocht u iets aan uw fiets hebben, schroom dan niet om contact met onze fietsenmaker in Utrecht op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar naar 030-2001031 of door het bovenstaande contactformulier in te vullen. 

Geen product gevonden